Vakantiehuis

huiskamer met uitzicht op terras en boomgaard
huiskamer met uitzicht op terras en boomgaard

Sinds de coronacrisie verhuren we de hele ruimte als vakantiehuis. 

In de zomermaanden en andere (school)vakanties verhuren in aaneengesloten periodes van een week. Daarbuiten in periodes vanaf minimaal 3 dagen. 

 

Het vakantiehuis heeft een eigen ingang, eigen terras en is geheel gescheiden van ons eigen woonhuis. 

U hebt dan de beschikkking over alle faciliteiten. Dat wil zeggen de huiskamer met een volledig ingerichte keuken, serviesgoed, televisie en natuurlijk de spelletjes uit de spellenkast, de twee zitjes en de grote tafels. 

Naast de twee kamers boven, met ieder een eigen badkamer, kunt u er ook een extra kamer bij huren, zodat je er met zeven mensen kunt slapen. 

 

We verhuren het tijdens de schoolvakanties in periodes van een week en maken daarvoor gebruik van de website van Micazu. Je kunt natuurlijk ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. We denken graag mee om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. 

 

Omdat we zelf niet houden van verrassingen zijn de kosten inclusief bed- en keukenlinnen, (eind)schoonmaak en toeristenbelasting. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. En we maken alle ruimten extra zorgvuldig schoon bij wisseling van gasten.