gastenboek

13 berichten, 2 pagina's 
17-07-2020
Geplaatst door: Gert en Marja

Aanrader!

Ooit waren wij met vrienden in deze fijne, goed verzorgde B&B. 's Morgens werd er door Ton een lekker ontbijtje verzorgd. Dit jaar eerst met vriendinnen en afgelopen week met echtgenoot en zus wederom een heerlijk weekje doorgebracht in Huize Middendorp. We hadden ditmaal (coronaproof) de hele B&B met selfservice tot onze beschikking. Keukentje is klein, maar goed ingericht. Bij beide kamers bevindt zich een ruime badkamer. Als bijzondere service waren de handdoeken, lakens en de eindschoonmaak bij de prijs inbegrepen.
In de zeer ruime huiskamer ligt leuke en praktische informatie over wandelingen, fietstochten en andere activiteiten in de omgeving. Wij vinden de omgeving met aan de ene kant de bossen van de Veluwe en aan de andere kant het weidse landschap rond de IJssel, de ideale combinatie van hetgeen Nederland te bieden heeft. Kortom: het is genieten bij Huize Middendorp in Ellecom!

24-05-2020
Geplaatst door: Gearteke en Nico

Prima verblijf in Ellecom!

Samen met onze kinderen hebben we een langweekend genoten van de gastvrijheid van Marian en Ton. We hadden de hele accomodatie tot onze beschikking: 3 slaapkamers, 2 badkamers een keuken en een verrassend grote woonkamer. Het prachtige weer maakte dat we ook nog volop konden genieten van het terras en de grote tuin.
Kortom, het vakantiehuis van Marian en Ton is een aanrader voor een bezoek aan (de omgveving van) Ellecom!

08-05-2020
Geplaatst door: Marian Geling

meer recencies

Meer recencies van gasten zijn te vinden op https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/ellecom/huize-middendorp/63658/

15-09-2018
Geplaatst door: Dominique

3 heerlijke nachten in de B&B Middendorp in Ellecom. De ontvangst door Ton en Marian was hartelijk en voelde oprecht aan. Kamer en badkamer waren dik in orde en het ontbijt was meer dan goed. We hebben met de fiets volop kunnen genieten van al het natuurgeweld .Bedankt voor de vele tips Ton.
Groetjes,
Dominique en Marleen.

26-06-2018
Geplaatst door: nathalie

boeken!!!!

hier moet je heen
Mooie, nette en prachtig ingerichte monumentale b&b
en dan de gastvrijheid , Ton legt je echt in de watten, zowel met het ontbijt, als met zijn kennis van de streek.
Een geboren gastheer want hij voelt perfect aan wat de gasten willen
En dan heb je natuurlijk ook nog de practhige ligging
Geen enkele reden om aan deze b&b voorbij te gaan, boeken!

15-02-2018
Geplaatst door: Ruud en Christine

Heerlijk

Wat een heerlijke dagen hebben we gehad in Huize Middendorp. Een warm welkom van Ton en Marian, een prachtige sfeervolle B&B en een fantastische kamer.
Een heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt met zelfgebakken brood.
Ton kan je veel vertellen over de omgeving. Het was voor ons de eerste maar zeker niet de laatste keer dat we Huize Middendorp bezocht hebben. Tot ziens

17-07-2017
Geplaatst door: Petra en Jos

Enorm genoten

We hebben het enorm naar onze zin gehad bij Ton en Marian. Een hele fijne kamer, fijne bedden en een prachtige ruime badkamer. Alles heel netjes en hygiënisch. Het ontbijt was zeer uitgebreid en erg lekker. We kregen veel tips en hulp van Ton voor onze geplande uitjes. Nogmaals, een dikke 10 voor deze B&B! Dankjewel Ton en Marian! Groetjes Petra en Jos.

05-06-2017
Geplaatst door: Gerrit en Ria Zegel

We hebben twee heerlijke nachten gehad in de B&B Middendorp in Ellecom. De ontvangst voelde meteen vertrouwd aan.Prima kamer en badkamer. Uitstekend ontbijt. Fijn kunnen genieten van de rust en de mooie omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.

27-05-2017
Geplaatst door: Ton en Marian

Veel van onze gasten boeken via de website bedenbreakfst.nl en plaatsen daar hun review.
Zie https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/ellecom/huize-middendorp/63658/

17-10-2015
Geplaatst door: Jan en Mariëlle

Genieten bij jullie...

Wij hebben 2 dagen verbleven in Huize Middendorp.Hartelijke, gastvrije ontvangst in een mooie boerderij waar wij genoten hebben. De B&B staat in een rustige omgeving van waaruit je heerlijk kan wandelen en fietsen.Een fijne huiskamer met pantry waar je vrij koffie en thee kan zetten.Veel boeken en spelletjes aanwezig,zodat iedereen zich kan vermaken.Het ontbijt was heerlijk met ruime keus.

Tip in de buurt: Doesburg, de Veluwezoom(waar we nog reëen gespot hebben) en Restaurant de Peerdestal waar je heerlijk kan eten.
Ton en Marian,bedankt voor jullie gastvrijheid.